Er du sådan en person der går inde for ordsproget, hund som ejer? Er du muligvis også lidt kluntet af dig? Du er god til at få folk til at grine? Det er ikke udseendet men personligheden der tæller? Du er glad for en god hyggeaften hjemme foran fjernsynet frem for en vild aften i byen? Så findes der den perfekte hund til dig.

En vaskeægte sofakartoffel

Racen engelsk bulldog er velkendt sofakartoffel. Racen var oprindeligt opdrættet til at være en kamphund, men det er langt fra hvad den er endt ud i eller hvad den bliver associeret med. Der er ikke meget stædighed tilbage i den heller, så længe den bliver godt opdraget, men sådan er det ofte med alle hunde.

Den engelske bulldog er som den ser ud. Den ligner ikke en aktiv hund, det er den heller ikke. Det ligner ikke en jagthund, det er den heller ikke. Det ligner bestemt ikke en vagthund, det er den så sandelig heller ikke da.

Den ser lidt doven ud, det er den også. Den ser kluntet ud, bingo. Til sidst så ser den rolig og venlig ud, hvilket den også er. Den er definitionen af at det er personligheden der tæller.  Det har den til gengæld også masser af. Til at toppe kagen af, den kræver ikke meget pelspleje, for den har ikke ret meget pels.

Ingen pelspleje kommer med en enkelt ulempe

Det er både en ulempe og en fordel, at der ikke er ret meget pels at finde på en engelsk bulldog. Som førnævnt, så kræver dens pels ikke meget pleje. Men at den er så tynd, gør den måske ikke super velegnet til det danske vejr. Måske man skulle få fat i en hundefrakke samtidig med at man får fat i sin engelske bulldog. En hundefrakke kunne snildt klare problemet med at dens pels måske er for tynd til det danske vejr.

Selvom at det er blevet forklaret, at vi har tale om en sofakartoffel her, så skal den trods alt stadig have motion for at leve et langt og sundt liv. Dette betyder også gåture i regn, sne og blæst. Som du selv ikke har meget hår på kroppen, til at holde dig isoleret mod kulden, så har din engelske bulldog det heller ikke. Som man selv tager frakke og overtøj på, så har din engelske bulldog også behov for sin egen hundefrakke.

Så hvis du overvejer at få fat i den perfekte hundefrakke til din engelske bulldog, så klik her.